Βραβεύτηκε ο Αρώοινος της Filevia του Γιώργου Μητροπέτρου


Αναφύονται δημιουργικές πρωτοβουλίες που για να καρποφορήσουν περνάνε από σαράντα κύματα στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας και της κρατικιστικής μονομανίας. Όταν όμως είναι ιδέες έξυπνες και τις κουβαλούν ως «αχθοφόροι» δημιουργικοί άνθρωποι και ανοικτά μυαλά με αποφασιστικότητα τότε και οι γραφειοκρατίες ξεπερνιώνται και τα επιχειρηματικά εγχειρήματα ταξιδεύουν παντού και γίνονται πρεσβευτές του τόπου μας.
Μία τέτοια περίπτωση είναι η ιδέα, η προσπάθεια και σήμερα πλέον η επιτυχημένη δραστηριότητα του Γιώργου Μητροπέτρου και της οικογένειά του. Το ενδιαφέρον για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά όπως το ιπποφαές αρχικά και εν συνεχεία η αρώνια έδωσε νέες ιδέες για βιολογικά παραδοσιακά ποτά, λικέρ και εν συνεχεία πρωτότυποι οίνοι με ανάμειξη κρασιού και αρώνιας. Έτσι γεννήθηκε η Filevia, η εταιρία της οικογένειας Μητροπέτρου που με επιμονή αλλά και ενθουσιασμό άρχισε να κατακτά φίλους και πελάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

O Γιώργος Μητροπέτρος με τον καθηγητή κ. Κατσαρό μέλος
της Κριτικής  Επιτροπής που απένειμε το Ασημένιο Μετάλειο
στον Αρώοινο, απόψε στο Κάραβελ

Σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 ο Γιώργος Μητροπέτρος, η Filevia και ο Αρώοινος βρίσκονται στο Καραβελ  στην Απονομή των Βραβείων Olymp Awards 2017 και ο Αρώοινος της Filevia θα «παραλάβει» το Ασημένιο Μετάλλιο Γεύσης (taste) και Design. Όλα αυτά είναι βέβαια ακόμη η αρχή. Ήδη σε πολλές χώρες όπως Ιταλία, Κίνα, Γαλλία κ.ο.κ. τα προϊόντα της Filevia συναντούν συνεχώς νέους φίλους.
Το παράδειγμα της Filevia και της οικογένειας Γ. Μητροπέτρου δεν είναι το μοναδικό στην Εύβοια αλλά δεν είναι και το σύνηθες. Η δημιουργική επιχειρηματικότητα, η έξυπνη ιδέα, η κινητικότητα και η αναζήτηση με επιμονή νέων αγορών σε συνδυασμό με την ποιότητα και τη καινοτομία αποτελούν τη συνταγή και δείχνουν τον δρόμο για την επιτυχία. Έξυπνοι άνθρωποι και νέες ιδέες υπάρχουν και στην Εύβοια. Ενθάρρυνση και παράδειγμα χρειάζονται. Ευγενής άμιλλα και συνεργασία. Ευβοιώτες όπως ο Γιώργος Μητροπέτρος δίνουν αυτό το παράδειγμα. To Evia Change ξεκινά από την προβολή και την στήριξη αυτών των προσπαθειών και θα συνεχίσει αναζητώντας επίμονα παραδείγματα και ιστορίες δημιουργικών ανθρώπων της Εύβοιας. Εξάλλου σε αυτές τις προσπάθειες βρίσκει περιεχόμενο το όραμα μίας Άλλης Εύβοιας, με τα βήματά τους χαράσσεται ο δρόμος για την Αλλαγή στην Εύβοια.

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα: http://filevia.gr/  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μητροπέτρος & ΣΙΑ ΕΕ
Ληλαντίων & Μ.Λουντέμη 3
Ταψί-Βρύση – 34100 Χαλκίδα, Εύβοια
Υπ/μα: Ποτοποείο - Μύτικας Χαλκίδας
Τηλέφωνο: 22210 82661 / 6932603718

Σχόλια